Cinema en versió original a l'Auditori Diputació: 'If Beale Street could talk' ('El blues de Beale Street')

Pòster de la pel·lícula 'If Beale Street could talk'
Pòster de la pel·lícula 'If Beale Street could talk'

L'Auditori Diputació acull la darrera sessió de Cinema en Versió Original d'aquesta tardor amb la projecció de If Beale Street could talk (El blues de Beale Street) de Barry Jenkins i basada en la novel·la de James Baldwin. El cicle Cinema en Versió Original és fruit de la col·laboració entre la Fundació Catalunya La Pedrera, l’Associació Cultural Anima’t i la Diputació de Tarragona, que té per objectiu consolidar la programació estable de cinema en versió original a Tarragona.

If Beale Street could talk (El blues de Beale Street)

Basada en la novel·la de James Baldwin, If Beale Street Could Talk, la pel·lícula segueix la jove Tish (Kiki Layne), una dona de Harlem embarassada, que lluita contrarellotge per demostrar la innocència de la seva parella, Fonny (Stephan James). Una història d'amor, odi i racisme que mostra alguns prejudicis de la dècada dels setanta que encara no s'han superat.

El cicle s'allargarà durant tota la tardor, del 29 setembre al 8 de desembre de 2019. Consulteu-ne tota la programació a: Fundació Catalunya La Pedrera. Cienma VO

Venda d’entrades a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (c/ Pere Martell, 2) 1 hora abans de cada activitat · 6 €

Informació

Dia i hora: 
Diumenge, 8 Desembre, 2019 - del 19:00 al 21:00
Adreça: 
Auditori Diputació
C/Pere Martell, 2
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona