XIV Jornades Yazoo

Les XIV Jornades d’Interiorisme Yazoo obren aquest dimecres, 14 de febrer, les seves portes a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus.  Alumnes i tot el públic interessat podran assistir a les ponències que tindran lloc cada dia, en horari de tarda, amb la presència de reconeguts professionals del món de l’arquitectura i l’interiorisme.

Les sessions tindran lloc diàriament, fins divendres 16 de febrer, a la Sala Llimoner del cntre (carrer del Vent, 6).
 

 

 

Programa

Dimecres, 14 de febrer

16:00 Ramon Masip,  “Les 7 vides d’Eduard Toda”. La vessant de la producció i la realització d’aquesta obra documental sobre aquest il·lustre personatge reusenc.

18:00 Carmen Rodríguez, historiadora de l’art i doctora en Teoria i Història de l’Arquitectura. “Aprendiendo a vivir modernamente: visiones de una domesticidad bajo control”. Una revisió sobre la cultura del fet d’habitar amb la mirada dels mitjans de comunicació i difusió.


Dijous, 15 de febrer

16:00 Raúl Sánchez, arquitecte. “Contra la especialització”. Projectes de l’autor sobre tipologia residencia que han estat reconeguts internacionalment

18:00 Agustí Costa, interiorista i aparellador “Interiors. Sentit i sentiment”. Generar interiors bells però també pràctics, que reuneixin l’equilibri entre sentiment i raó.


Divendres, 16 de febrer

16:00 Sergio Sebastián. “Del estudio a la obra” sobre idees, pràctiques i experiències per aproximar-se al procés constructiu.

18:00 Lola Domènech, arquitecta. “Mutacions”, amb la visió i experiència sobre la transformació dels espais i la creació d’atmosferes.

Informació

Dia i hora: 
del Dimecres, 14 Febrer, 2018 - 16:00 al Divendres, 16 Febrer, 2018 - 18:00
Adreça: 
Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus
Carrer del Vent, 6
  Reus
Espanya
Municipi: 
Reus