Camins Històrics i Tradicionals

De les Comarques de Tarragona. Rafael López-Monné (Tarragona, 1964)

Camins Històrics i Tradicionals
Camins Històrics i Tradicionals

Rafael López-Monné (Tarragona, 1964)
Posar de relleu i difondre els aspectes innovadors i singulars del conjunt del patrimoni dels municipis de les comarques de Tarragona, és una de les línies de treball en matèria cultural de la Diputació.

A aquesta finalitat hi contribueix el programa de difusió cultural supracomarcal en el marc del qual es va publicar, l'any 2005, el llibre titulat Camins històrics i tradicionals de les comarques de Tarragona, del que aquesta exposició, n'és una adaptació.

Aquesta mostra fotogràfica i explicativa del valor patrimonial dels camins històrics de la nostra demarcació, sorprendrà el visitant per la seva bellesa natural i paisatgística i l'introduirà en aquesta temàtica novedosa i pionera que la Diputació de Tarragona vol contribuir a valorar.

Aquesta exposició està especialment dissenyada i produïda de forma que la seva itinerància per tot els municipis que la sol·licitin, sigui fàcil i pràctica per a tots.

L'artista
Rafael López-Monné (Tarragona, 1964) fotògraf i geògraf. El biaix de la geografia ha fet que el interès pel territori, per la gent, per la cultura i pel patrimoni definieixin gran part de la seva obra fotogràfica. Les seves imatges han aparegut en mitjans com el Magazine de La Vanguardia, el Dominical del Periódico, GEO, Descobrir Catalunya,Altaïr, Viajes National Geographic o Newsweek. Ha publicat llibres dedicats a territoris paisatges i festes tradicionals.

Text extret de la solapa del llibre: Les festes de Santa Tecla: identitats Tarragonines. Arola editors, Tarragona 2004 .

Galeria d'imatges