Agències de turisme de reunions alemanyes i operadors turístics brasilers visiten la Costa Daurada

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat en l’organització d'aquestes estades promocionals

13/05/2014
Turisme
Tarragona
Premsa
Visita al Gaudí Centre de Reus
Visita al Gaudí Centre de Reus

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat en l’organització de dos viatges de promoció turística del territori. En un hi han participat set agències especialitzades en turisme de reunions d’Alemanya, i, en l'altre, un grup de socis de l'associació brasilera d'operadors turístics Braztoa.
Pel que fa a les agències alemanyes especialitzades en turisme de reunions, han visitat la Costa Daurada convidades des del Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació a través del Costa Daurada Convention Bureau. També s’ha comptat amb el suport del Tarragona Convention Bureau, Fira Reus, l'hostal Sport del Priorat, l’Estació Nàutica de la Costa Daurada, PortAventura i el Patronat de Turisme de Cambrils. Els integrants d'aquest grup treballen per a empreses com Contour, GN Consulting o Willcommen Events. Durant la seva estada, han fet una visita guiada a Tarragona, on han gaudit d’alguns dels actes de Tarraco Viva; han conegut la Fira Reus, han presenciat una actuació castellera i han visitat el Gaudí Centre de Reus i PortAventura.
Quant al grup de socis de Braztoa, han conegut també la Costa Daurada de la mà del Centre de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a Sud Amèrica. La visita del grup, format per vuit agents de viatge i un periodista brasilers, ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el suport de l’hotel Meridien RA, PortAventura i el patronat de Turisme de Tarragona. Aquest grup, que s'havia mostrat interessat a conèixer l’oferta de la Costa Daurada relacionada amb la cultura, les compres i el turisme de negocis, ha visitat PortAventura i diversos indrets de la ciutat de Tarragona.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges