Alumnes del Col·legi d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació treballen la problemàtica de l'addicció als videojocs

Alguns dels participants han exposat les conclusions del projecte a un programa de ràdio

16/05/2018
Educació
Tarragona
Comunicació
Els alumnes del CPEE Sant Rafael, al programa de ràdio on van explicar el seu projecte
Els alumnes del CPEE Sant Rafael, al programa de ràdio on van explicar el seu projecte

Un grup d'alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial (CPEE) Sant Rafael de la Diputació de Tarragona han treballat aquest curs la problemàtica de l'addicció als videojocs. Acompanyats per professionals del centre, els participants han realitzat diverses sessions i iniciatives a l'escola per conèixer i tractar l'addició als videojocs des de diferents vessants.

Entre les activitats que els alumnes i professionals del centre han dut a terme dins d'aquest projecte, el passat divendres 11 de maig, van participar a un programa de ràdio de Tarragona Ràdio on van explicar la feina que han realitzat durant tot el curs i les opinions i conclusions que hi han recollit.

Aquest projecte, promogut per l'Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb la Fundació Catalana de l'Esplai, s'emmarca dins del programa L'Aventura de la vida que es realitza anualment i en què hi participen diversos centres educatius de la ciutat de Tarragona. La temàtica del projecte cada any és diferent, amb l'objectiu de promoure hàbits saludables i valors de convivència.

 

 

 

 

Etiqueta: 
CPEE Sant Rafael
Galeria d'imatges