Arrenca el curs dels centres educatius de la Diputació amb nous cicles formatius i prop de 2000 alumnes matriculats

Els col·legis d'educació especial començaran les classes el dimecres 12, mentre que els centres de música i les escoles d'art inicien l’activitat a partir del 14 de setembre

10/09/2018
Comunicació

Després del període vacacional, el dimecres 12 de setembre  arrenca un nou curs escolar per als centres de la Diputació arreu del territori. Els primers a incorporar-se seran els alumnes d’educació especial, i a partir del divendres 14, els alumnes d’educació musical i els dels ensenyaments artístics.

Prop de 2000 alumnes ompliran les aules dels centres a Tarragona, Reus i Tortosa, una xifra que pot augmentar perquè hi ha cicles formatius de les Escoles d’Art on encara és oberta la matrícula.

Per aquest curs 2018-2019, gairebé 450 alumnes cursaran Cicles Formatius de Grau Superior a les escoles d’art i disseny a Tarragona i Reus, uns 250 alumnes d’educació especial ompliran les aules dels 3 centres i prop de 1300 alumnes rebran formació musical.

Com a novetat per aquest curs, l’Escola d’Art i Diseny a Reus ofereix un Cicle Formatiu de Grau Superior en creació de Videojocs i entorns virtuals, on es formaran professionals de la creació i producció de videojocs i de projectes interactius, animació 2D i 3D.

Galeria d'imatges
  • aula psicomotricitat educació especial
  • agrupació musical
  • plató animació