Cinema en Família ofereix la darrera sessió de l'actual programació aquest diumenge

Gairebé un miler de persones han assistit, a l'Auditori, a la proposta cultural per a tots els públics que organitza la Diputació

17/02/2017
Cultura
Tarragona
Comunicació
La darrera projecció de l'actual programació es podrà veure aquest diumenge
La darrera projecció de l'actual programació es podrà veure aquest diumenge

La projecció del film d’animació Corb Mitjonet tancarà aquest diumenge la programació del cicle Cinema en Família, que organitza la Diputació de Tarragona amb la col·laboració d'Anima't Associació Cultural. Gairebé un miler de persones han passat ja per l’Auditori Diputació, que acollirà aquest diumenge, 19 de febrer, la darrera de les dotze sessions programades des del passat mes de novembre, per acostar a la canalla alguns dels films més premiats als festivals de cinema infantil i d’animació de tot el món.

Aquesta proposta cultural, amb cinema de qualitat per a tots els públics, ha rebut una bona acollida per part dels assistents, que tindran l’oportunitat de gaudir de noves projeccions durant la propera programació del cicle, prevista inicialment per la tardor vinent.

La darrera projecció de l’actual programació arribarà aquest diumenge amb la premiada producció alemanya Corb Mitjonet, una poderosa història sobre el treball en equip, l'acceptació i la recerca de la pròpia vocació.  A la pel·lícula, que es podrà veure doblada en català, Corb Mitjonet i els seus amics participen en una cursa emocionant i tumultuosa a través del bosc. L'Auditori Diputació (C. de Pere Martell 2, Tarragona) és l’espai que acull les sessions de Cinema en Família, que s’han programat cada diumenge a les 17.00 h. amb entrades a la venda des d’una hora abans de cada projecció. Les entrades tenen un cost de 5 € i per la compra de més d'una s'aplica un descompte de 2x1.

Galeria d'imatges