El Conservatori de la Diputació a Reus lliura a Càritas els obsequis recollits durant la jornada "Música x joguines"

Aquesta iniciativa solidària, impulsada pels centres d'ensenyament musical de la institució a Reus, Tarragona i Tortosa, ofereix concerts i tallers gratuïts pensats per a tota la família a canvi de joguines noves i no bèl·liques

19/12/2018
Educació
Reus
Comunicació
Lliurament de les joguines a Càritas Diocesana Reus
Lliurament de les joguines a Càritas Diocesana Reus

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus ha lliurat aquest dimecres a Càritas Diocesana de Reus les joguines que va recollir dissabte 15 de desembre durant la jornada solidària "Música x joguines". A l'acte de lliurament han estat presents la directora del centre d'educació musical, Rosanna Garcia; el cap d'estudis, Francesc Puche i el director de Càritas Diocesana de Reus, Antonio García.

Aquesta iniciativa solidària, que han impulsat els conservatoris de la Diputació a Reus Tarragona i Tortosa ha comptat amb un gran èxit de participació tant a Reus com a Tortosa, on també es va celebrar el passat 15 de desembre. L'activitat proposava a tots els assistents tallers i activitats musicals gratuïtes a canvi d'una joguina nova i no bèl·lica per família. Enguany les joguines recaptades es lliuren a Càritas i Creu Roja per tal que les puguin fer arribar als més necessitats a través dels seus programes d'infància.

Al Conservatori de Tarragona l'activitat es farà el 20 de desembre

El proper dijous 20 de desembre la jornada "Música x joguines" tindrà lloc al Conservatori de Tarragona (C. Cavallers 10) amb el següent programa:

Dijous 20 de desembre

18.00 h: Taller “Amb veu i anima”, impartit per Anna Maria Ollet. Tècniques de relaxació relacionades amb la veu i la psicologia per alliberar tensions tant físiques com emocionals. Inscripcions a www.dipta.cat/cmtarragona

18.30 h: Concert de Nadal a càrrec de l’Aula Suzuki, l'Orquestra d'Iniciació i l'Orquestra de Nivell Elemental a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (C. Pere Martell, 2). Aforament limitat a la sala. Una hora abans de l'inici del concert es podran recollir les invitacions a l'entrada de l'Auditori.

19.30 h: Concert Grup de Saxos (alumnes de grau professional) i concert Grup de Clarinets (alumnes de grau professional) al Pati del Conservatori.

Més Informació i inscripcions a: www.dipta.cat/cmtarragona

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges