El Conservatori de la Diputació a Tarragona lliura a Creu Roja Joventut els obsequis recollits durant la jornada "Música x joguines"

Aquesta iniciativa solidària, impulsada pels centres d'ensenyament musical de la institució a Tarragona, Reus i Tortosa, ha recollit un total de 300 joguines a canvi de concerts i tallers gratuïts pensats per a tota la família

21/12/2018
Diputació
Tarragona
Comunicació
Moment del lliurament de les joguines recollides pel Conservatori de la Diputació a Tarragona
Moment del lliurament de les joguines recollides pel Conservatori de la Diputació a Tarragona

El Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ha lliurat aquest divendres a Creu Roja Joventut de Tarragona les joguines que va recollir dijous 20 de desembre durant la jornada solidària "Música x joguines". A l'acte de lliurament han estat presents el director del centre d'educació musical, Víctor Santapau; la professora del taller Veu i ànima, Anna M. Ollet, i la tècnica de Creu Roja Joventut Tarragona, Miriam Blesa.

Aquesta iniciativa solidària, que han impulsat els conservatoris de la Diputació a Tarragona Reus i Tortosa ha comptat amb un gran èxit de participació a tots els centres, que en total han recollit 300 joguines. L'activitat proposava als assistents tallers i activitats musicals gratuïtes a canvi d'un joc nou i no bèl·lic per família. Enguany les joguines recaptades s'han lliurat a Càritas i Creu Roja per tal que les puguin fer arribar als més necessitats a través dels seus programes d'infància.

 

 

Galeria d'imatges