El Festival Internacional de Música arrenca el 20 de juny amb l'espectacle familiar Reggae per xics The penguins

Organitzat per l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, el FIM tindrà lloc del 20 de juny al 6 de juliol

17/06/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Reggae per xics The penguins
Reggae per xics The penguins

 

L'espectacle familiar Reggae per xics The penguins donarà el tret de sortida al Festival Internacional de Música 2019. El concert tindrà lloc aquest dijous 20 de juny a les 19.30 h a la Plaça de la Pagesia de Tarragona i serà gratuït.

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ja té a punt aquesta nova edició del Festival Internacional de Música (FIM) amb una àmplia programació de cursos i concerts. L'activitat tindrà lloc a la capital del Tarragonès del 20 de juny al 6 de juliol.

El programa de concerts inclourà estils i intèrprets molt diversos i oferirà dues propostes gratuïtes: l'espectacle familiar Reggae per xics The penguins (el 20 de juny a les 19.30 h) i l'espectacle inaugural a càrrec del Quintet de Metall Back to Brass i de la Banda de Grau Professional del Conservatori (el 28 de juny a les 22 h), tots dos tindran lloc a la Plaça de la Pagesia de Tarragona.

La resta de concerts tindran lloc a l'Auditori Diputació i tindran un preu de 5 euros. Les entrades es podran comprar a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona (C. Cavallers, 10) i a l'Auditori Diputació (C. Pere Martell, 2). Les propostes de l'Auditori són les següents: Neuma quartet de flautes (30 de juny a les 20 h), Aldo Mata, violoncel i Qu Shen, piano (3 de juliol a les 20 h), Quartet Gerhard (4 de juliol a les 20 h) i Andrea Motis Quartet (6 de juliol a les 20 h).

La proposta pedagògica del Festival, adreçada a estudiants de música de Grau Professional, Superior i postgraduats, inclou enguany cursos de violí, viola, contrabaix, trompa, violoncel, clarinet, flauta, fagot, trombó i trompeta i tuba. Una desena de cursos adreçats a alumnes que volen perfeccionar la tècnica i la interpretació instrumental de la mà de professors i solistes de reconegut prestigi internacional. Les inscripcions per als cursos es poden realitzar on-line al web del Festival www.dipta.cat/festivalmusica/ Hi ha temps fins al 25 de juny.

Amb la programació del Festival, que enguany arriba a la 19a edició, el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona vol oferir a alumnes i professors de música un espai d'enriquiment personal i professional que permet compartir experiències amb alumnes d'altres centres i aprendre noves tècniques de la mà de professionals de reconegut prestigi internacional. Paral·lelament, a través dels concerts, el FIM vol enriquir la programació cultural de la ciutat de Tarragona amb propostes musicals de qualitat pensades per a tots els públics. Trobareu tota la informació sobre el FIM 2019 a la web del festival: www.dipta.cat/festivalmusica/

Galeria d'imatges