El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus

El MAMT proposa diverses activitats virtuals per celebrar aquesta cita organitzada per l’ICOM (Comitè Internacional dels Museus)

15/05/2020
Cultura
Comunicació
El Tapis de Tarragona, de Joan Miró, és el protagonista d'una de les activitats proposades pel MAMT.
El Tapis de Tarragona, de Joan Miró, és el protagonista d'una de les activitats proposades pel MAMT.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebra el proper 18 de maig, el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona ofereix diverses propostes virtuals tant per gaudir en família com per a persones adultes. Sota el lema “Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió”, la celebració vol esdevenir un punt de trobada de les diferents perspectives que constitueixen les comunitats dels museus, emprant eines que permetin identificar i superar els prejudicis, no només en els objectes que exposen, sinó també en les històries que expliquen les seves col·leccions.

En aquest context, del 16 al 18 de maig, el MAMT s’acosta a les cases de les ciutadanes i ciutadans i els proposa aprendre jugant amb activitats relacionades amb el Tapís de Tarragona, de Joan Miró; desxifrar els enigmes del museu amb un joc d’escapisme; i participar des de casa als concursos Museum Quiz en què col·laboren diversos museus catalans. Trobareu totes aquestes activitats a la web https://www.dipta.cat/mamtpedagogic/dia-internacional-dels-museus-2020 .

Any rere any, durant aquesta celebració, els museus es converteixen en els protagonistes i obren les seves portes per oferir activitats per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Enguany, les institucions museístiques s’adapten a la situació d’alerta sanitària provocada per la COVID-19 i obren les finestres digitals per tal de poder continuar oferint el patrimoni museístic a través de la pantalla dels ordinadors o dispositius mòbils.
Etiqueta: 
COVID-19
Galeria d'imatges