El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona participa a una trobada entre aeroports, companyies aèries i destinacions turístiques, a Marsella

El Routes Europe 2014, a Marsella

10/04/2014
Turisme
Marsella
Premsa
Un moment de la trobada
Un moment de la trobada

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha participat aquesta setmana a Marsella al Routes Europe 2014, unes jornades adreçades a gestors d’aeroports, companyies aèries i responsables de destinacions turístiques. Durant aquestes jornades, el Patronat de Turisme de la Diputació, que hi ha participat de manera coordinada amb Aeroports de Catalunya i AENA, manté una desena de reunions amb representants de companyies aèries.

Les jornades Routes Europe 2014 s'han dut a terme al Palais du Pharo de Marsella, i han estat el punt de trobada entre línies aèries, aeroports i destinacions turístiques on es negocien possibles sinergies per al desenvolupament de noves línies aèries al continent europeu. Hi han participat representants de 110 companyies aèries, 350 aeroports i 30 autoritats turístiques.

Durant les trobades amb companyies aèries, s’han donat a conèixer les característiques de la destinació i els avantatges competitius que presenta l’Aeroport de Reus. Les trobades han estat amb companyies aèries que operen a mercats com el Regne Unit, Rússia, Israel, Alemanya, Polònia, Holanda, Romania o  els països nòrdics.

En el marc del Routes Europe, s’ha arribat a un acord amb els responsables de JET2 per tal d’ampliar la seva activitat el 2015, incorporant l’enllaç de Blackpol. Així, la companyia britànica ja volarà a l’Aeroport de Reus des de la totalitat de les seves 8 bases al Regne Unit.
 

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges