El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promou la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre al festival de Jazz de Donostia

Una de les propostes és la degustació de productes de qualitat de les dues zones.

20/07/2012
Una de les propostes és la degustació de productes de qualitat de les dues zones.
Una de les propostes és la degustació de productes de qualitat de les dues zones.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promou la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre amb un espai propi a la terrassa del Kurssal de Donostia, en el marc de la 47ena edició del Festival de Jazz Jazzaldia, entre el 19 i el 23 de juliol. L’acte forma part de la promoció catalana a la ciutat basca, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. La iniciativa té com a destinacions destacades la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Imatges d’aquests dos territoris decoren la carpa gastronòmica de Catalunya, un espai on s’ofereixen degustacions elaborades pel restaurant Via Fora del Casal Català de Donostia, amb productes gastronòmics de qualitat del Camp de Tarragona i les terres ebrenques.

Per part de Costa Daurada, a més del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, hi tenen representació els patronats municipals de turisme de Calafell, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, Tarragona i el Vendrell, a més de la Ruta del Cister, la Tarraco Romana i PortAventura. I pel que fa a les Terres de l’Ebre, a més del Patronat de Turisme de la Diputació, hi són representats l’oficina municipal de turisme d’Alcanar i el patronat municipal de turisme de l’Ampolla.

A banda d’aquesta promoció turística i gastronòmica, quatre formacions musicals de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre participen al festival: A Stromboli Jazz Band (Tarragona), G7 Quartet Jazz (Tarragona), David Espinós (Tortosa) i Genís Bagés Trio (Ascó).

Galeria d'imatges