El Patronat de Turisme de la Diputació promociona la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en destacats blocs de viatges francesos

Els responsables d'aquestes webs especialitzades visiten la Ruta del Cister, la ciutat de Tarragona, el Delta de l'Ebre i la Via Verda, entre altres indrets

07/04/2014
Turisme
Tarragona
Premsa
Visita a les Coves de l'Espluga de Francolí
Visita a les Coves de l'Espluga de Francolí

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat amb el Centre de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a França en l'organització del programa de visites d'un grup de blocaires francesos especialitzats en viatges. Pel que fa a les visites a la Costa Daurada, el Patronat de la Diputació ha comptat amb el suport de la Ruta del Cister i dels patronats municipals de Turisme de Tarragona i de l’Espluga de Francolí. Quant al programa a les Terres de l’Ebre, hi han col·laborat el patronat de Turisme i l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, l’Antiga Estació de Benifallet i diverses empreses del territori.

Els blocaires estan especialitzats en viatges, a través de les seves pàgines web a Internet Carnets de Traverse i Voyages Etc, que reben un total de 11.000 i 32.000 visites al mes, respectivament. El seu perfil de lectors és el gran públic del mercat nacional francès. Durant la seva estada a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, aquesta setmana, visiten el Monestir de Poblet, coneixen una típica calçotada, fan una activitat d’espeleologia a l’Espluga de Francolí i una visita guiada amb segway a Tarragona. Així mateix, visiten els arrossars del Delta de l'Ebre, practiquen l’observació d’aus en aquest espai natural, participen en una jornada de pesca i fan un tram de la Via Verda en bicicleta.

Les Terres de l’Ebre també han rebut recentment la visita de representants del bloc de viatges espanyol Machbel, que compta amb 600 subscriptors i se situa entre els principals blocs de viatges del mercat espanyol. El Patronat de Turisme de la Diputació va elaborar, així mateix, el seu programa de visites, amb el suport de diverses empreses del territori. Durant la seva estada van fer diverses activitats al Delta.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges