El pessebre dels alumnes del CPEE Sant Rafael de la Diputació guanya el 1r Premi del 90è Concurs de Pessebres de l’Associació Pessebrista de Tarragona

El pessebre guardonat està confeccionat amb taps de suro reciclats que els alumnes han pintat per recrear les escenes tradicionals del naixement.

09/01/2019
Educació
Tarragona
Comunicació
Iamtge del pessebre fet pels alumnes del CPEE Sant Rafael
Iamtge del pessebre fet pels alumnes del CPEE Sant Rafael

Els alumnes del Col•legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona han participat, un any més, en el concurs organitzat per l'Associació de Pessebrista de Tarragona, i que enguany arriba a la 90 edició.

Tots els alumnes del CPEE Sant Rafael, des de P3 fins a postobligatòria, han participat en l'elaboració d'aquest pessebre que han realitzat amb material reciclat, tenint en compte el projecte d'Escola Verda en què s'emmarca el centre educatiu. El diorama nadalenc representa les escenes més tradicionals: el naixement, els pastors, l'angelet, representació del naixement i les escenes més tradicionals del diorama nadalenc elaborat amb taps de suro, que els alumnes han treballat i pintat per construir els elements que configuren el pessebre.

Amb la seva confecció, els alumnes posen en pràctica les habilitats i conceptes que han après durant el curs i treballen en equip. L'acte d'entrega del premi tindrà lloc el proper 26 de gener.

 
Etiqueta: 
CPEE Sant Rafael
Galeria d'imatges