El president de la Diputació de Tarragona participa en l'acte de presentació de l'Informe d'Economia Local i Regional 2013

l turisme serà, segons els experts, un dels principals motors de recuperació econòmica a les Terres de l'Ebre

09/05/2014
Promoció Econòmica
Tortosa
Premsa
Presentació de l'informe al Campus de la URV a les Terres de l'Ebre
Presentació de l'informe al Campus de la URV a les Terres de l'Ebre

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va assistir ahir a l'acte de presentació de l'Informe d'Economia Local i Regional de les Terres de l'Ebre corresponent a 2013, elaborat per la Universitat Rovira i Virgili (URV). A l'acte, hi van participar també l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el director del Campus de la URV a les TE, Azael Fabregat; el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i el director de la Càtedra d'Economia Local i Regional de la URV, Joan Antonio Duro.

Durant la presentació, Joan Antonio Duro va posar de manifest el paper del turisme com una de les principals locomotores de la recuperació econòmica a les Terres de l'Ebre. Així ho constaten les dades de l'Informe d'Economia Local i Regional 2013, segons les quals el repunt de l'ocupació en alguns sectors econòmics de l'últim trimestre de l'any passat s'ha prolongat durant els primers mesos del 2014.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va destacar durant la seva intervenció que l'informe presentat reflecteix un estat d'optimisme pel que fa a l'evolució de l'economia del nostre territori: "estem en el bon camí", va afirmar. Poblet va destacar la col·laboració de la Diputació amb la URV, en àmbits tan diversos com l'elaboració d'aquest informe, que enguany arriba a la quarta edició, i amb l'impuls conjunt de la Regió del Coneixement, entre altres.

A més, va ressaltar l'anàlisi detallada i acurada que s'ha fet en aquest estudi, que ens acosta a unes línies d'actuació concretes de cara al futur més immediat. I va destacar la disminució de l'atur, com "la millor notícia dels últims quatre anys". Precisament, el president de la Diputació de Tarragona va fer esment a la tasca que du a terme la institució supramunicipal per tal de millorar l'ocupació del territori.

Tant el president de la Diputació de Tarragona com el director del Campus de les TE, van enaltir la tasca duta a terme pel rector, que ara finalitza el seu mandat, tot recordant que "ha fet una tasca molt positiva per expandir l'ensenyament universitari de qualitat al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre".

Etiqueta: 
TurismeOcupació
Galeria d'imatges