El Trio Cepheus clou el cicle de ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’, a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

Èxit de públic en els tres concerts de música de cambra interpretada per joves talents, finalistes i guanyadors del XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès

28/06/2018
Cultura
Reus
Comunicació
Imatge del concert del Trio Cepheus
Imatge del concert del Trio Cepheus

El Trio Cepheus, guanyador en la categoria jove de l’edició d’aquest any del concurs Higini Anglès, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, ha posat el punt i final al cicle de concerts aquest dimecres. El grup, format per Camila Maza Sierra, violí, Àlex Olmedo Duymslaeger, violoncel, i Nil Solé Bachs, piano, ha interpretat peces de Beethoven i Debussy. El públic assistent, que ha omplert el terrat del Carrer del Vent, com en els dos anteriors concerts, ha gaudit de la música de cambra en un escenari únic al centre de Reus. 

El terrat de l’edifici seu de l’Escola i Conservatori de Música i de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus ha acollit el cicle de ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’, emmarcats en l’any Reus, Ciutat de la Música 2018. Els tres grups que han protagonitzat el cicle, joves talents musicals, han estat finalistes i guanyadors del XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès.

El primer dels concerts va tenir lloc el dia 13 de juny, amb la interpretació del Dúo Fraseggio, format per Sergio Monsalve Cervantes, veu, i Francesco De Grazia, guitarra. El segon concert es va celebrar el dimecres 20 de juny, a càrrec del duo Marta&Misaki, integrat per Marta Torres, flauta, i Misaki Pascual, piano.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges
  • Imatge del darrer concert del cicle 'Concerts al Terrat del Carrer del Vent'