El XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès reunirà un centenar de participants aquest cap de setmana a Reus

L’Auditori del Palau Bofarull obrirà a tothom les seves portes per seguir les actuacions d’aquest certamen que organitza el Conservatori de Música de la Diputació a Reus

12/04/2018
Cultura
Reus
Comunicació

Un centenar de joves músics participaran dissabte i diumenge, 14 i 15 d’abril,  al XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, que organitza el Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Joves estudiants vinguts de tot Catalunya i de diferents punts de l’Estat prendran part en aquest certamen de referència, que segueix creixent. Un total de 34 formacions concorreran a les quatre categories del concurs: Infantil, Juvenil, Jove i Superior. 


Un concurs de referència entre els certàmens de música de cambra del país

El certamen, que arriba enguany a la tretzena edició, és un punt de trobada del jove talent musical que reuneix any rere any formacions musicals per participar en un dels concursos de música de cambra de referència del país. Els membres externs del tribunal encarregats d’avaluar les interpretacions són reconeguts músics i professionals en l'àmbit de l'educació musical.

A més de la participació d’agrupacions procedents de les  comarques tarragonines, el concurs comptarà amb la presència de formacions de la demarcació de Barcelona, Lleida, Girona i també del País Valencià i el País Basc. Les actuacions de les diferents formacions seran obertes a tot el públic i començaran dissabte, 14 d’abril, a les 10 del matí. La sessió de tarda s’iniciarà a les 16 hores, amb les interpretacions dels grups seleccionats per les finals de les categories Jove i Superior i durant la mateixa es coneixeran els seus guanyadors. Diumenge al matí, tindran lloc les actuacions -i es coneixeran els guanyadors- dels participants de les categories Infantil i Juvenil. 

Horaris

Dissabte 14 d’abril
10h Categoria Jove – Fase Eliminatòria
11h30 Categoria Superior – Fase Eliminatòria
16h Categoria Jove – Fase Final
Categoria Superior  – Fase Final
Lliurament de premis

Diumenge 15 d’abril
10h Categoria Infantil
11h30 Categoria Juvenil
Lliurament de premis

Galeria d'imatges