Els alumnes José Manuel Valiente i Ruben Mellaerts guanyen el Concurs Xavier Gols del Conservatori de la Diputació a Tarragona

Els premis s’han lliurat durant l’acte final que ha tingut lloc a l’Auditori Diputació i on s’han pogut escoltar les peces finalistes

27/03/2019
Educació
Tarragona
Comunicació
final del Concurs Xavier Gols
final del Concurs Xavier Gols

El Circ imaginari d’en X. Gols, de l’alumne José Manuel Valiente, i Drei Kleine Waltz Lieder, de Ruben Mellaerts han estat les dues obres guanyadores del XVII Concurs de Creativitat Xavier Gols impulsat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. L’obra de Ruben Mellaerts també ha rebut el premi a l’obra més votada pel públic en la seva categoria.

El Concurs de Creativitat Xavier Gols retia enguany homenatge a Joan Brossa amb motiu del centenari del seu naixement.Totes les obres que han compost els alumnes participants han estat inspirades en la figura d’aquest poeta. En aquesta edició s’han presentat al certamen un total de 93 alumnes del centre distribuïts en dues categories: una per als alumnes de 3r Avançat d’Escola de Música (categoria A) i l’altra per a alumnes de 5è i 6è de Grau Professional (categoria B).

El segon premi del Concurs de Creativitat Xavier Gols se l'han endut les obres: Brises de Vent d'Issac Colet i Nocturnàlia d'Anna Flores i el tercer premi ha estat per les composicions: Pels jardins de l'Alegria, de Martí Colet i Sergi Garcia i Límits, de Guillem Duran. El Premi especial Joan Brossa de la categoria A ha estat per l'obra Imàn de Bruna Martí i Laura Expósito i aquest mateix premi de la categoria B ha anat a mans de Verònica Guerrero per l'obra Sense Atzar. Finalment, el premi a l'obra més votada pel públic ha estat per Brises de Vent d'Issac Colet (en la categoria A) i per Drei Kleine Waltz de Ruben Mellaerts (en la categoria B).

Els guardons s’han lliurat durant l’acte final que ha tingut lloc a l’Auditori Diputació i on s’han pogut escoltar les peces dels 20 compositors finalistes.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges
  • final del Concurs Xavier Gols
  • final del Concurs Xavier Gols
  • final del Concurs Xavier Gols
  • final del Concurs Xavier Gols
  • final del Concurs Xavier Gols