Els conservatoris de la Diputació celebren Santa Cecília amb concerts i activitats a Reus, Tarragona i Tortosa

Coincidint amb la festivitat, alumnes i professorat dels centres ofereixen un ampli programa per difondre la música entre la ciutadania

20/11/2018
Formació
Reus, Tarragona, Tortosa
Comunicació
Un dels concerts de Santa Cecília, l'any passat a Reus
Un dels concerts de Santa Cecília, l'any passat a Reus

Els tres Conservatoris de Música de la Diputació han organitzat diversos actes musicals aquesta setmana amb motiu de la celebració del dia de Santa Cecília, patrona dels músics. Com cada any, els centres han programat concerts, classes obertes i altres activitats per als alumnes, per als professors i per al públic general a Reus, Tarragona i Tortosa.

 

A Reus (21 de novembre):

10.00 hores, Premis extraordinaris als millors alumnes de final de grau en les especialitats de trompa, trombó i saxòfon a l'Auditori Higini Anglès.

17.30 hores, diverses formacions del Conservatori de Música de la Diputació a Reus sortiran a la plaça Prim per tal d'acostar la música a tothom en un espai emblemàtic de a ciutat. Actuaran el quintet de metall, grups de música de cambra, conjunts de guitarres d'avançat i de grau professional, orquestra d'avançat i batucada de l'aula de percussió

17.30 hores, al Saló Noble del Palau Bofarull, classes obertes per als alumnes de Sensibilització i Iniciació amb les seves famílies.

19.00 hores, cloenda d'actes amb berenar al Conservatori de Música de la Diputació a Reus amb tots els membres de la comunitat educativa.

 

A Tarragona (22 de novembre):

A les 17.00 hores, marató musical amb diversos concerts i audicions ofertes pels alumnes del centre i obertes a tothom al Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. En total, hi haurà 27 actuacions de curta durada amb la participació d'alumnes d'escola i de grau professional de violí, flauta, cant, guitarra i contrabaix, entre d'altres.

 

A Tortosa (del 21 al 24 de novembre):

21 de novembre:

A les 10.30 hores, concert de cambra a càrrec d'alumnes de grau professional a les 10.30 hores a la sala d'actes de l'Institut Dertosa

A les 16.30 hores, a l'Espai Patronat, premis extraordinaris de música amb l'actuació dels alumnes amb qualificació d'excel·lent el darrer curs.

22 de novembre:

A les 16.30 hores, inauguració de l'exposició Dones Sonores, després hi haurà una gimcana musical per l'alumnat del centre amb xocolatada pels alumnes.

A les 19.30 hores, a l'Espai Patronat, concert de professors.

23 de novembre:

A partir de les 18.15 hores, a l'Espai Patronat, premis extraordinaris de música amb concerts de piano, flauta travessera, cant i percussió a càrrec dels millors alumnes del darrer curs de grau professional.

24 de novembre:

A les 13.30 hores, concert final de la Trobada de Pianistes d'Escoles de Música de les Terres de l'Ebre.

 

 

Etiqueta: 
Conservatoris
Galeria d'imatges