Els presidents de les diputacions catalanes donen suport a la futura candidatura olímpica Pirineus Barcelona durant una trobada a Reus amb el vicepresident del COI, Juan A. Samaranch

El Palau Bofarull, de la Diputació de Tarragona, ha estat l'escenari de la reunió

23/01/2019
Esport
Reus
Comunicació
Reunió al Palau Bofarull de la Diputació a Reus
Reunió al Palau Bofarull de la Diputació a Reus

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i els presidents de les diputacions de Barcelona, Marc Castells; Girona, Miquel Noguer, i Lleida, Rosa Maria Perelló, s'han reunit aquest dimecres amb el vicepresident del Comitè Olímpic Internacional (COI), Juan A. Samaranch. El Palau Bofarull, de la Diputació de Tarragona a Reus, ha estat l'escenari de la trobada, durant la qual els màxims representants de les diputacions catalanes han refermat el seu suport a la futura candidatura olímpica Pirineus Barcelona.

També han assistit a la trobada l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el president d'honor de la Fundació Gresol, Anton Pont. De fet, el vicepresident del Comitè Olímpic Internacional (COI), Juan A. Samaranch, participa aquest mateix dimecres en un col·loqui organitzat per la Fundació Gresol a la capital del Baix Camp.

Els quatre presidents ja van mostrar el seu suport a la candidatura durant la seva visita a la seu del Comitè Olímpic Internacional (COI) a Lausana, a Suïssa, el passat mes de desembre, on es van reunir amb el president del COI, Thomas Bach, acompanyats del secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el director general adjunt del COI, Pere Miró.

 


 


 

Etiqueta: 
Trobades
Galeria d'imatges
  • Trobada al Palau Bofarull de la Diputació a Reus