Escolars tarragonins descobreixen la Diputació per dins

Alumnes de 5è de primària del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona visiten el Palau de la Diputació i coneixen de primera mà el funcionament d'aquesta institució pública

04/03/2016
Diputació
Tarragona
Comunicació
Els escolars han pogut conèixer la institució i la tasca dels seus representants
Els escolars han pogut conèixer la institució i la tasca dels seus representants

Alumnes de cinquè de primària del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona han pogut conèixer el funcionament de la Diputació de Tarragona, els seus màxims representats polítics i les instal·lacions, a través d'una visita que han realitzat aquest divendres al matí al Palau d'aquesta insititució.

El saló de plens de l'edifici ha obert les seves portes a 53 nens i nenes de 10 i 11 anys, que amb aquesta visita han culminat un projecte escolar sobre les institucions públiques de Catalunya. Els alumnes han pogut fer preguntes al president, Josep Poblet, i al vicepresident primer, Josep M. Cruset, així com rebre explicacions sobre l'edifici i la institució.

Quina és la feina que fan els diputats?  Quantes hores treballa el president? Com funciona el plenari? Aquestes han estat algunes de les preguntes que han formulat durant aquesta visita i que han rebut la corresponent resposta.

Etiqueta: 
visites
Galeria d'imatges
  • Els alumnes han realitzat la visita durant aquest matí de divendres
  • El president, Josep Poblet, ha contestat les seves preguntes
  • El vicepresident primer, Josep M. Cruset, ha explicat el funcionament de la institució
  • Els escolars han culminat amb aquesta visita un treball sobre les institucions públiques de Catalunya