Josep Poblet inaugura la millora de la piscina municipal de la Riba, reformada amb l'ajut de la Diputació

El president de la institució també ha presidit l'acte oficial d'obertura de la casa de colònies Somsomnis, de Vallfogona de Riucorb

23/06/2014
Infraestructures
Premsa
Acte inaugural de la piscina de la Riba
Acte inaugural de la piscina de la Riba

La piscina municipal de la Riba és a punt per a la temporada de bany, després de la reforma que s'hi ha dut a terme amb el suport de la Diputació de Tarragona. El president de la institució supramunicipal, Josep Poblet, ha inaugurat aquest dissabte al migdia aquest remodelat equipament, en un acte amb la presència de l'alcalde de la localitat, Joan de Lapuente, acompanyat de membres de la Corporació i d'entitats ciutadanes d'aquest municipi de l'Alt Camp. La inauguració també ha comptat amb l'assistència de la diputada de la Diputació Judit Fàbregas.

La Diputació ha invertit a la piscina un total de 49.013,40 €, a través del Pla d'Acció Municipal, la qual cosa, juntament amb la inversió de l’Ajuntament, permetrà l'ús d'aquestes instal·lacions amb més accessibilitat, comoditat i seguretat. En concret, les obres que s’hi han dut a terme han inclòs la construcció de la infermeria, dels vestidors, dels serveis i de dues sales de magatzem, a més de l’ampliació de la zona de gespa i de la col·locació de pèrgoles, entre altres millores.

En el parlament inaugural, Josep Poblet ha destacat el suport constant de la Diputació al món local, mitjançant ajuts com el que ha fet possible l’adequació  de la piscina, i molts altres que tenen com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones. A més, ha qualificat aquesta piscina municipal com un “un equipament fantàstic, del tot recomanable”. De la seva part, l'alcalde de la Riba ha agraït “el suport econòmic i moral que aporta la Diputació” en aquesta i altres accions que ha dut a terme al municipi.
La casa de colònies de Vallfogona: impuls per al turisme
També avui, Josep Poblet ha inaugurat a Vallfogona de Riucorb, a la Conca de Barberà, la casa de colònies i turisme familiar Somsomnis. Aquest nou servei, ubicat en una antiga residència geriàtrica, té capacitat per a 140 persones.

El president de la Diputació ha ressaltat la contribució d'aquest nou equipament turístic a la dinamització econòmica al municipi i al conjunt de la comarca, i ha ressaltat “l’emprenedoria, la valentia i l’audàcia que calen per tirar endevant projectes empresarials en aquests moments. A més, ha refermat el suport i compromís de la Diputació de Tarragona, ja que “hem de defensar el turisme des de tots els racons del territori”, ha afegit.

L'acte també ha comptat amb la participació de l'alcalde de Vallfogona de Riucorb, Josep Maria Bonastre; del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep Amill, i de la propietària de la casa de colònies, Montse Giró, així com alcaldes de poblacions veïnes. Durant l’acte han destapat la placa inaugural davant la resta d'autoritats i veïns del municipi.

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges