Josep Poblet visita, al Vendrell, la Casa Museu Àngel Guimerà

Aquesta acció s'emmarca en la visita que el president de la Diputació ha efectuat aquest dilluns a la comarca del Baix Penedès per copsar les inquietuds i necessitats d'aquesta part del territori

29/02/2016
Diputació
El Vendrell
Comunicació
Josep Poblet visita, al Vendrell, la Casa Museu Àngel Guimerà
Josep Poblet visita, al Vendrell, la Casa Museu Àngel Guimerà

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha visitat aquest dilluns al Vendrell la Casa Museu Àngel Guimerà. Ho ha fet acompanyat del diputat i alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; de la diputada Imma Costa, del diputat Salvador Ferré i de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Maria Serramià. Aquesta acció s'emmarca en la visita que el president de la Diputació ha efecutat avui a diferents punts de la comarca del Baix Penedès amb l'objectiu de copsar les inquietuds i necessitats d'aquesta part del territori.

La Casa Museu Àngel Guimerà va obrir de nou les portes al públic el 19 d’abril de 2015, cinc anys després del seu tancament. Durant aquest període es van dur a terme els treballs de restauració i museïtzació de la casa, que va reobrir amb la voluntat d’esdevenir un centre de referència de la vida i obra del dramaturg i poeta Àngel Guimerà. Coneguda actualment com Cal Guimerà, era coneguda antigament amb el nom de Cal Ximet. Aquesta casa pairal de la família Guimerà, adquirida pel besavi del poeta i dramaturg l'any 1778, pertany a l'Ajuntament del Vendrell des del 1973, moment en què va ser cedida pels hereus d'Àngel Guimerà perquè fos oberta al públic.

Etiqueta: 
visites
Galeria d'imatges