La música de Joana Serrat, al nou vídeo promocional de la Costa Daurada

El nou material audiovisual, coordinat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, presenta de forma dinàmica els actius de la destinació des de la perspectiva del visitant

17/02/2015
Turisme
Tarragona
Premsa
La música de Joana Serrat, al nou vídeo promocional de la Costa Daurada
La música de Joana Serrat, al nou vídeo promocional de la Costa Daurada

Amb motiu de la presentació del nou material audiovisual de la Costa Daurada, la cantant Joana Serrat (Vic, 1983) ha ofert aquest dimarts un concert a l'Auditori Diputació. Durant el recital, que va omplir l'Auditori,  es va presentar al públic el nou vídeo promocional de la destinació. El mateix dimarts al matí el vídeo s'havia  presentat als mitjans de comunicació.

La música que incorpora el vídeo és la cançó Green Grass, d'aquesta cantautora d'estil folk d'arrel americana amb tocs de pop i jazz que canta en anglès i català. La seva música és intimista i evocadora i té clares influències  nord-americanes. El tema Green Grass pertany al seu quart disc Dear Great Canyon (2014). Serrat ha adaptat la lletra i la durada de la peça original per tal que encaixi en el vídeo de la Costa Daurada.

El vídeo presenta la Costa Daurada des de l'òptica dels visitants

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat del director del Patronat de Turisme de la institució, Octavi Bono, ha presentat aquest dimarts al matí a l'Auditori Diputació el nou material audiovisual de la Costa Daurada. Un vídeo de 4 minuts de durada que mostra els atractius i productes turístics de la zona i contribueix a posicionar-la com una destinació familiar, tot divulgant la seva varietat de propostes turístiques i la diversitat d'espais. La riquesa natural, cultural i gastronòmica de la zona queda reflectida en aquesta eina promocional, que ha estat produïda per l'empresa Minifilms sota la coordinació del Patronat de Turisme de la Diputació, i que incorpora la música de Joana Serrat. A l'acte de presentació també hi han pres part la cantautora vigatana Joana Serrat, i la productora executiva de Minifilms, Sílvia Garcia.

El nou material presenta la Costa Daurada des de l'òptica dels visitants o usuaris, i té molt en compte les seves emocions. Per tant, s'ha defugit del discurs purament documental i descriptiu per aconseguir un producte més dinàmic i renovat on les persones hi tenen un paper protagonista. El vídeo, que fa ús del llenguatge cinematogràfic, difon de forma ponderada el conjunt de productes del territori, tant del litoral com de l'interior, i és la suma de petits fragments basats en històries i moments viscuts a la destinació. Tot plegat per presentar la Costa Daurada com una destinació viva i atractiva, que convida a ser visitada i viscuda intensament. Tot el material emprat en la producció del vídeo s'ha enregistrat a l'àmbit territorial que abasta la Costa Daurada (Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp i Priorat).

El vídeo, del qual s'està preparant una versió resumida de 45 segons de durada, esdevindrà la carta de presentació de la Costa Daurada en les diferents accions de difusió i suport a la comercialització que es porten a terme (pàgina web, canal Youtube, roadshows, presentacions a agents de viatge, lliurament a periodistes) i estarà al servei de la tasca del Patronat de Turisme de la Diputació i dels actors del sector que el puguin necessitar. De fet, aquest proper cap de setmana el vídeo ja es presentarà a Pamplona, a la Fira Navartur, i a finals d'aquest mes de febrer formarà part d'una acció promocional que el Patronat de Turisme de la Diputació durà a terme en diferents ciutats de Rússia, amb una delegació d'empresaris i hotelers de la Costa Daurada.

Aquesta nova eina promocional ha estat realitzada per l'empresa Minifilms, una productora audiovisual amb una llarga experiència en la televisió d'autor i la publicitat, dirigida per Ramon Balagué.

Durant l'acte de presentació, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va remarcar que aquest audiovisual "trasllada el que som i oferim", i que "respon a la voluntat del territori de difondre's al món". El director del Patronat de Turisme, Octavi Bono, es va referir al vídeo com "la carta de presentació de la Costa Daurada", a més "'d'un element central de la nostra activitat". Bono va afegir que el nou vídeo "aposta pel discurs de les sensacions, les vivències i les emocions", amb l'objectiu de presentar la Costa Daurada "com un espai vital, seductor i inspirador".

Al seu torn, la cantant Joana Serrat va agrair a la Diputació de Tarragona i al seu Patronat "la confiança que heu dipositat en el meu treball", i es va mostrar molt contenta de poder contribuir "a la internacionalització de la Costa Daurada". Així mateix, va afegir que el tema que acompanya el vídeo: Green Grass, és un tema molt vital, que convida a "viure l'experiència". Finalment, la productora executiva de Minifilms, Sílvia Garcia, va explicar que l'experiència viscuda amb aquest projecte ha estat gratificant i molt positiva.


 

Nou vídeo promocional de la Costa Daurada
Galeria d'imatges
  • La música de Joana Serrat, al nou vídeo promocional de la Costa Daurada
  • La música de Joana Serrat, al nou vídeo promocional de la Costa Daurada
  • La música de Joana Serrat, al nou vídeo promocional de la Costa Daurada
  • Josep Poblet presentant el nou vídeo promocional als mitjans de comunicació
  • Octavi Bono presentant el nou vídeo promocional als mitjans de comunicació