La música de petit format sona als terrats del centre de Reus

La tercera edició dels Concerts al Terrat, organitzada per l’Escola i Conservatori de Música i l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus ha comptat amb les actuacions de Kebyart Ensemble i de Haizea Quintet

21/06/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Concert del dia 20 de juny
Concert del dia 20 de juny

La música de cambra i un escenari únic al centre de Reus han protagonitzat la tercera edició dels ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’. Els dies 18 i 20 de juny el terrat de l’edifici del número 6 del Carrer del Vent de Reus, seu de l’Escola i Conservatori de Música i de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació, ha acollit els recitals de Kebyart Ensemble (quartet de saxòfons) i d'Haizea Quintet (quintet de vent), dues formacions amb un extens recorregut dins del panorama musical.

És el tercer any consecutiu que la Diputació organitza aquesta proposta cultural, que compta amb música clàssica en directe i un escenari singular. A la localització d'aquest escenari dels concerts s'hi afegeix l'entorn, amb un paisatge urbà en què destaca la Prioral de Sant Pere, així com l'escenografia expressament creada per aquest esdeveniment, que ha anat a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny de Reus.

El quartet de saxòfons Kebyart Ensemble està format per Pere Méndez (saxo soprano), Víctor Serra (saxo alt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo baríton) i el quintet de vent Haizea Quintet el componen Guillem Vilar (oboè), Laia Albinyana (flauta), Joan Roca (clarinet), Marc García (trompa) i Clara Canimas (fagot). A totes dues formacions hi ha integrants que han realitzat els seus estudis a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

 

 

Etiqueta: 
Concerts
Galeria d'imatges
  • Cicle Concerts al terrat
  • Cicle Concerts al terrat