La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, participa a la presentació del programa del 4rt trimestre del 2020 del Teatre Fortuny de Reus

La Diputació de Tarragona col·labora any rere any a mantenir viva la programació d'aquest emblemàtic teatre reusenc

23/09/2020
Cultura
Reus
Comunicació
presentació de la programació del 4rt trimestre del Teatre Fortuny
presentació de la programació del 4rt trimestre del Teatre Fortuny

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha participat aquest dimecres al matí a la presentació del programa del 4rt trimestre del 2020 del Teatre Fortuny de Reus. Ho ha fet acompanyada de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, el regidor de Cultura, política lingüística i educació de l'ajuntament de Reus, Daniel Recasens i el gerent del Consorci del Teatre Fortuny, Josep Margalef.

La Diputació de Tarragona col·labora any rere any a mantenir viva la programació d'aquest emblemàtic teatre reusenc de prop de 140 anys d'història. La presidenta, Nomeí Llauradó, ha destacat la importància de la cultura com a motor econòmic del territori, un dels sectors que més està patint la pandèmia i amb actes com el d'avui es fa palesa que de a poc a poc anem superant-la a través de mesures preventives per garantir el gaudi segur dels espectacles i de la resta de l'activitat cultural.

El programa per aquest últim trimestre de l'any portarà a l'escenari del Fortuny la música, la dansa, el teatre i l'escenografia matenint les mesures preventives de seguretat per la Covid-19 que marca la normativa vigent en cada moment.

 

Etiqueta: 
CulturaCOVID-19
Galeria d'imatges