La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, rep la consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga

En aquesta primera visita de la consellera al Palau de la Diputació, han tractat diferents iniciatives culturals que comparteixen totes dues institucions

28/02/2020
Cultura
Tarragona
Comunicació
La consellera, signant el Llibre d'Honor de la Diputació
La consellera, signant el Llibre d'Honor de la Diputació

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, acompanyada del vicepresident Quim Nin i de diputats i diputades de la institució, ha rebut la consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, aquest divendres al migdia. Es tracta de la primera visita de la titular de Cultura del Govern català a la seu de la Diputació de Tarragona.

Després de signar el Llibre d'Honor de la Diputació, les persones assistents a la vista han mantingut una reunió per tractar diferents aspectes culturals que comparteixen totes dues institucions.

En el decurs de la visita, la consellera Vilallonga ha rebut de mans de Noemí Llauradó el llibre 'La Mancomunitat de Catalunya a les comarques tarragonines, projectes i realitats', un exhaustiu estudi dels historiadors Manel Güell i Eugeni Perea, que la Diputació de Tarragona ha publicat recentment dins la col·lecció Ramon Berenguer IV.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges