La Presidenta de la Diputació envia un missatge de suport i agraïment a tota la ciutadania davant la crisi sanitària

Noemí Llaurado: “La crisi sanitària que viu el nostre país és molt greu, i cal actuar amb consciència i solidaritat. Des de la Diputació estem treballant intensament per seguir oferint els serveis que tenim encomanats"

06/04/2020
Diputació
Tarragona
Comunicació
La presidenta ha enviat un missatge d'agraïment i suport a tota la ciutadania
La presidenta ha enviat un missatge d'agraïment i suport a tota la ciutadania

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, envia un missatge d’agraïment i suport a la ciutadania del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre davant l’emergència per la crisi sanitària per la COVID-19. Mitjançant un vídeo institucional, Llauradó, donada la gravetat de la situació, afirma que cal actuar amb consciència. La presidenta insisteix en la importància de quedar-se a casa, envia un missatge de solidaritat a les famílies afectades per la malaltia i encoratja totes les persones que treballen per garantir els serveis mínims.

“Des de la Diputació hem impulsat mesures extraordinàries per fer front a la crisi de manera immediata i també per prevenir-ne possibles efectes un cop se superi la pandèmia”, afirma la presidenta. “Perquè quan tota aquesta crisi passi, haurem d’esmerçar tots els nostres esforços per afrontar les consegüents crisis, social i económica, que es derivaran del que avui estem vivint”, assegura.

 

Missatge de la presidenta Noemí Llauradó davant la crisi sanitària
Etiqueta: 
presidenta
Galeria d'imatges