La Secuita inaugura la nova escola bressol municipal, construïda amb el suport econòmic de la Diputació

Josep Poblet visita les instal·lacions educatives juntament amb l'alcalde del municipi, Eudald Roca, i nombrosos veïns i veïnes

31/10/2014
Infraestructures
La Secuita
Premsa
Visita a una de les aules de l'escola bressol
Visita a una de les aules de l'escola bressol

La Secuita ha inaugurat aquest divendres a la tarda l'escola bressol municipal "Els Guillemets", construïda amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. El president d'aquesta institució, Josep Poblet, ha encapçalat la presentació pública a la ciutadania d'aquest equipament, en un acte en què ha estat acompanyat de l'alcalde del municipi, Eudald Roca; dels regidors de l'Ajuntament; de la directora de l'escola bressol, Maria Rosa Barreto; de la directora de l'escola d'ensenyament infantil i primària Guillem de Claramunt, Elisenda Sans; de l'inspector en cap del Departament d'Ensenyament de la Generalitat a Tarragona, Francesc Roig; del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan; de membres de l'associació de mares i pares i de representants d'entitats locals. També han assistit a l'acte alcaldes de poblacions veïnes.

Tots els participants a l'acte inaugural han visitat les instal·lacions de la nova escola bressol, a la qual la Diputació de Tarragona destina 185.448,30 €. Josep Poblet ha destacat la importància que els municipis de la mida de la Secuita (1.635 habitants) es dotin d'equipaments adreçats al segment més jove, fet que ajuda a consolidar-ne la població. El president de la Diputació ha posat de manifest l'afany de la institució que representa per donar suport als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, especialment els més petits: "l'àmbit social i educatiu és una de les nostres prioritats", ha afegit. De la seva part, l'alcalde de la Secuita ha agraït a la Diputació el fet d'haver pogut convertir en una realitat un equipament molt demandat pels veïns i veïnes del municipi. Eudald Roca ha posat de manifest, així mateix, el suport de la institució supramunicipal en altres projectes del municipi, com les obres a la Casa de la Vila o la construcció d'equipaments esportius. L'acte, amb l'assistència de nombroses persones, ha finalitzat amb l'actuació d'un grup d'animació infantil i un aperitiu ofert per l'Ajuntament.

La Secuita inaugura la nova escola bressol municipal
Galeria d'imatges
  • Descobriment de la placa inaugural
  • Visita al centre
  • Parlaments inaugurals
  • Josep Poblet va signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament
  • Un altre moment de la visita a l'escola bressol