La transferència de coneixement i tecnologia al mercat turístic especialitzat en famílies centra un taller formatiu

El taller vol facilitar eines pràctiques a professionals que intervenen en la cadena de valor del turisme en família, en el marc del projecte d’especialització PECT TurisTIC en Família

20/06/2019
Diputació
Tarragona
Comunicació
Imatge del taller dels dies 25 de juny i 2 de juliol
Imatge del taller dels dies 25 de juny i 2 de juliol

El Taller pràctic de transferència del coneixement i tecnologia al mercat pretén que els participants posin en pràctica la innovació i la transferència de coneixement i tecnologia dels seus productes i serveis adreçats al turista que viatja amb família per a fer-los més competitius. Per aconseguir-ho, s’han programat dues sessions on, a través del treball guiat i estructurat, es proporcionaran continguts i eines per tal d’aconseguir dissenyar i validar un model de negoci aplicable a l’oferta que posen a disposició del seu consumidor.

El taller tindrà lloc els dies 25 de juny i 2 de juliol a les aules del PIMEC (Marquès de Montoliu, 3, Tarragona) de 9.30h a 14.30h i els interessats poden participar a una o a les dues sessions programades. És ofert per l’operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, gestionada des de la Diputació de Tarragona, qui també coordina el conjunt del projecte.

Les inscripcions es poden fer per correu electrònic (proj.europeus@diputaciodetarragona.cat) i es pot demanar més informació trucant al telèfon 977 29 66 90 (Unitat de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona).

El turisme en família defineix un Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar.

PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”, i en el cas del TurisTIC en família els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que lidera el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular -NFOC Salut-), el departament d'Innovació Turística del Centre Tecnològic Eurecat, Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

Cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Galeria d'imatges