L'arrencada de la II Mostra de Cinema de Muntanya omple l'Auditori Diputació

L'aventurer Sebastián Álvaro, qui va ser director del programa de TVE "Al filo de lo imposible", hi presenta una pel·lícula sobre Walter Bonatti. El cicle projectarà més films el 15, 22 i 29 d’octubre i el 5 de novembre

09/10/2015
Cultura
Tarragona
Comunicació
Salas, Poblet, Cadiach i Álvaro
Salas, Poblet, Cadiach i Álvaro

L'home arribat del riu, sobre alpinista italià Walter Bonatti, ha encetat aquest dijous al vespre la II Mostra de Cinema de Muntanya de la Diputació de Tarragona, amb l'Auditori Diputació ple de gom a gom. L'acte el va obrir el president de la Diputació, Josep Poblet, acompanyat del coordinador de la mostra, Pau Salas, i de l'aventurer i director durant gairebé tres dècades del programa de TVE Al filo de lo imposible, el madrileny Sebastián Álvaro, qui va presentar el documental sobre Bonatti. A aquesta primera sessió també va assistir l'alpinista tarragoní Òscar Cadiach.

A aquesta projecció, li seguiran Reflecteix l'acció, sobre la nova variant de la ruta per la cara nord del Kanchenjunga, el proper 15 d'octubre; Cerro Torre, el dia 22, i Tocant el buit, el 29. El cicle s'acabarà el 5 de novembre amb la pel·lícula High and Hallowed: Everest 1963. Totes les projeccions tenen lloc a l'Auditori Diputació, al carrer de Pere Martell, 2 de Tarragona. L'entrada és amb invitació, que caldrà recollir una hora abans de cada projecció, al mateix auditori.

L'alpinista kazakhstanès Denis Urubko assistirà a la segona sessió, el dia 15, en què es preveu que l'Auditori s'ompli novament d'amants de la muntanya.

TRÀILER II MOSTRA CINEMA DE MUNTANYA DE LA DIPUTACIÓ
Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges
  • Presentació de la mostra
  • Aspecte de la sala de l'Auditori
  • Presentació prèvia als mitjans de comunicació
  • Josep Poblet i Sebastián Álvaro