L’Auditori Diputació balla amb la companyia de Roberto Olivan i música de percussió amb ‘Ritmes de la Mediterrània’

L’espectacle trasllada els valors propis de la Mediterrània a través de la dansa i la percussió, interpretada per alumnes dels tres conservatoris de música de la Diputació de Tarragona

02/07/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació
Moment de l'espectacle 'Ritmes de la Mediterrània'
Moment de l'espectacle 'Ritmes de la Mediterrània'

El grup Ensemble de Percussió –format per una vintena d’alumnes dels tres conservatoris de la Diputació- i ballarins de la companyia de dansa R.O.P.A. –Roberto Olivan Performing Arts- han ofert aquest dissabte un espectacle de percussió i dansa a un Auditori Diputació amb tot l’aforament complet. Han interpretat i ballat un total d’onze peces que esdevenen, amb la fusió entre la música i la dansa, un viatge pel Mediterrani.

Inclòs dins la programació cultural dels Jocs Mediterranis 2018, la Diputació ha organitzat aquest espectacle, sota la direcció dels tres professors de percussió dels conservatoris de música de la Diputació -Àlex Llorens, Andreu Roig i Francesc Vidagany- i de Roberto Olivan. A més, s’ha comptat amb l’acompanyament d’Enric Albiol en qualitat de solista musical.

La proposta, diferent i feta a mida per l’ocasió, ha aconseguit que l’Auditori Diputació s’hagi omplert de públic atret per l’espectacle, que ha estat d’accés gratuït amb invitació.

 

 

Etiqueta: 
Conservatoris
Galeria d'imatges