L'equip de futbol del Col·legi Sant Rafael s'enfronta al Nàstic Genuine en un partit molt especial a les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona

Ha estat una jornada intensa i emocionant que ha comptat amb la visita dels jugadors del primer equip del Nàstic

14/05/2019
Esport
Tarragona
Comunicació
Fotografia de grup de tots els participants
Fotografia de grup de tots els participants

Diversos alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial (CPEE) Sant Rafael de la Diputació de Tarragona han disputat aquest migdia a les instal·lacions del Club Gimnàstic un partit de futbol amb l'equip del Nàstic Genuine. Ha estat una jornada esportiva intensa i emocionant que ha promogut la integració i participació de tots els jugadors.

Ja fa uns anys que el CPEE Sant Rafael organitza cada setmana un partit de futbol entre els alumnes del centre amb la col·laboració d'altres companys i professionals.  Aquest curs, com a recompensa a la constància per la participació setmanal, es va programar la trobada amb jugadors del Nàstic Genuine. La jornada ha comptat amb la visita d'alguns dels jugadors del primer equip del Nàstic, que han lliurat diplomes als participants.

El Nàstic Genuine és l'equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona per a nens i nenes amb necessitats educatives especials. L'abril del 2016 aquest equip arrencava amb més de 50 jugadors, alguns dels quals són alumnes del CPEE Sant Rafael. L'estiu del 2017 el club organitzava la Champions Genuine, amb la presència d'equips nacionals i internacionals. En paral·lel, després de presentar el projecte a Madrid, La Lliga anunciava la creació de la Lliga Genuine, que va començar la temporada 2017-18 amb 18 equips.

Etiqueta: 
CPEE Sant Rafael
Galeria d'imatges
  • Un moment del partit