Les Terres de l'Ebre acolliran un any més el Campus de Bàsquet Ricky Rubio

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona patrocinarà el campus per segon any consecutiu

07/05/2014
Esport
Premsa
Acte de presentació del IV Campus Ricky Rubio
Acte de presentació del IV Campus Ricky Rubio

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha establert, per segon any consecutiu, un acord de patrocini amb el reconegut jugador de bàsquet Ricky Rubio, qui ha escollit un any més les Terres de l’Ebre per a la realització del seu VI Campus Oficial. Amb aquesta acció, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona vol difondre la marca turística Terres de l’Ebre, i en conseqüència, afavorir el bon desenvolupament del sector turístic ebrenc, i en particular del turisme escolar i esportiu. Tot plegat contribueix a incrementar i reforçar la riquesa i la competitivitat del territori.

El vicepresident de la Diputació de Tarragona de representació territorial a les Terres de l’Ebre, Pere Panisello, ha acompanyat aquest matí Ricky Rubio en la presentació del Campus de Bàsquet que tindrà lloc del dia 6 al 12 de juliol a Amposta, i que comptarà amb la participació d’uns 220 joves, d’entre 9 i 17 anys, procedents d’arreu del món, majoritàriament de l’Estat espanyol. És el segon any que el Campus té lloc a les Terres de l’Ebre, concretament al complex turístic esportiu Amposta Parc d’Amposta.

Ricky Rubio, durant tots els dies que durarà el campus, conviurà amb el grup i participarà en els tallers de tecnificació de l’esport amb l’objectiu de traslladar als joves els valors que l’han portat a ser un dels esportistes catalans d’elit més internacionals. Impulsar el procés de formació integral dels joves esportistes, crear un espai d’intercanvi, aprenentatge i reflexió per educadors i joves, a banda de desenvolupar un programa de formació continua que permeti mantenir i extrapolar a la realitat quotidiana la seqüència d’aprenentatge i experimentació de valors socials són alguns dels objectius del campus. 

Tal com ha expressat el jugador, els motius que l'han portat a repetir el seu projecte a les Terres de l’Ebre són la idoneïtat del complex turístic i la quantitat d’activitats complementàries que ofereix la destinació ebrenca pels joves.

Galeria d'imatges