L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus celebra del 6 al 8 de febrer les XV Jornades de Disseny Yazoo

L’activitat, que fins ara se centrava en l’àmbit de l’interiorisme, amplia enguany la temàtica al disseny audiovisual

01/02/2019
Educació
Reus
Comunicació
Programa jornades Yazoo 2019
Programa jornades Yazoo 2019

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra del 6 al 8 de febrer les XV Jornades de Disseny Yazoo, amb conferències obertes al públic a càrrec de dissenyadors i arquitectes reconeguts internacionalment. Aquesta activitat, que fins ara s’havia centrat en el disseny d’interiors, amplia enguany la temàtica al món del disseny audiovisual.

El proper dimecres 6 de febrer a les 19h tindrà lloc la xerrada inaugural a càrrec del dissenyador d'espais escènics Joan Martí, (nascut a Tarragona i format en el camp de l’arquitectura i el disseny gràfic, Martí combina la seva feina al cinema i la publicitat amb la docència en diverses escoles internacionals de cinema mitjançant seminaris i cursos sobre el disseny de producció i la direcció d’art cinematogràfica).

Les jornades continuaran els dies 7 i 8 de febrer amb el següent programa:

Conferències dijous 7 de febrer:

10h Emotion graphics a càrrec de Joan Achon, de Bio Estudi

12h Maping, instal·lacions interactives i Fulldome, a càrrec de José Vaaliña, d’Eyesberg

16h Etern efímer a càrrec d’Ignasi Bonjoch, d’Estudi Bonjoch

18h Espai i temps a càrrec de Francesc Rifé, de Francesc Rifé Studio

Conferències divendres 8 de febrer:

10h Learning by gaming a càrrec de Carla Doyle de Funky Pie Studio

12h Teoria sobre els processos creatius a càrrec de David Amorin de La Taberna de Dam

16h CRÜ: being built a càrrec de C.Raurell i J. Astallé, de CRÜ Studi

18h  Pràctiques condicionals, a càrrec de F.Sarquella, de Sarquella Torres

Les Jornades Yazoo són un clar exponent de la doble vocació de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus de formar els seus alumnes i de dotar-los d'eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. La iniciativa s’obre a tot el públic amb la voluntat de fer extensiva l’activitat i el coneixement que genera l’Escola a tota la ciutadania. Tots els actes tindran lloc a la seu de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, al C/ del Vent 6.

El centre d'ensenyament artístic de la Diputació a Reus ofereix 5 Cicles Formatius de Grau Superior: Gràfica audiovisual. Perfil profesional infografia 3D, Arquitectura efímera, 3x2 Disseny d’interiors, Projectes i direcció d’obres de decoració i Videojocs i entorns virtuals. Aquest últim s’ha incorporat com a novetat a l’oferta formativa aquest curs 2018-19. A banda dels Cicles Formatius el centre també ofereix diversos cursos monogràfics en l’àmbit de l’art i el disseny.

 

 

Galeria d'imatges