L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona acull la tercera edició de les jornades il•lustrades LAP

Conferències, exposicions, tallers i activitats participatives tindran lloc aquest dijous. Estaran dedicades a visualitzar la realitat de les persones transgènere

08/04/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Imatge de Pere Ginard
Imatge de Pere Ginard

La tercera edició de les jornades il·lustrades LAP arriba aquest dijous a l’Espai Piscina de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. La il·lustració centra aquestes jornades anuals del centre, per tal de difondre l’obra i trajectòria d’il·lustradors. Aquest any l’il·lustrador convidat és Pere Ginard, que oferirà una conferència oberta al públic i adreçarà un taller als alumnes de l’escola. A més, una mostra dels seus treballs s’exposen a l’escola.

Donar a conèixer la realitat que viuen les persones transgènere centra aquest any algunes de les activitats de les LAP. La jornada s’inicia a les 9.15 hores, amb una presentació i l’obertura de l’exposició de treballs de Pere Ginard a l’Espai Piscina. A les 9.30 hores el col·lectiu Gènere Lliure presenta la xerrada ‘Transil·lustrem-nos’ i a les 11 hores té lloc l’activitat ‘Foodtrans sonor. Esmorzar grafit i Trans-shirts serigrafiades’. Totes aquestes són activitats obertes al públic.

L’exposició de treballs de Pere Ginard es podrà visitar a l’Espai Piscina de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona els dies 11, 12, 23, 24 i 25 d'abril dins el seu horari d’obertura: de dilluns a dijous de 9h a 21h i els divendres de 9h a 20h.

Pere Ginard, il·lustrador reconegut

Il·lustrador, cineasta i cofundador i membre de l’estudi multidisciplinari Laboratorium, que combina la creació de films i publicacions experimentals amb treballs d’il·lustració per a premsa i televisió.

Ginard ha obtingut diversos reconeixements a la seva faceta com a il·lustrador: el premi nacional d’il·lustració de l’Institut Nacional de la Joventut (INJUVE) l’any 2000; el segon premi del II Certamen Internacional d’Àlbum Infantil I·lustrat Ciutat d’Alacant l’any 2002, i, el premi Junceda d’il·lustració infantil-juvenil de l’Associació d’Il·lustradors Professionals de Catalunya l’any 2006.

Ginard ha exposat les seves obres a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya (Itàlia) el 2003 i el 2004, a la Biennal d’I·lustració de Bratislava el 2003 i a l’Itabashi Art Museum de Tòquio el 2003 i 2004, entre d’altres.  

Etiqueta: 
Escola d'Art
Galeria d'imatges