L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona porta el dibuix als carrers de la ciutat per celebrar el Big Draw

Per tercer any consecutiu, el centre ha celebrat el Festival del Dibuix amb tallers i conferències oberts a la ciutadania

23/10/2019
Educació
Tarragona
Comunicació
Tallers amb motiu del Big Draw a la Plaça Corsini de Tarragona
Tallers amb motiu del Big Draw a la Plaça Corsini de Tarragona

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha sortit al carrer aquest dimecres per acostar el dibuix a la ciutadania, en el marc de la celebració de l'esdeveniment mundial Big Draw. Per tercer any consecutiu, el centre d'educació artística ha programat tallers participatius i conferències fora de les aules. Enguany, la Plaça Corsini de Tarragona ha estat l'escenari principal de les propostes artístiques, que han aplegat la comunitat educativa i públic interessat de totes les edats.

Al llarg del matí s'han fet diversos tallers organitzats pels professors de cadascun dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny que s'imparteixen a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona: Joieria, Fotografia, Disseny gràfic, Disseny web, Il·lustració, Animació i Pintura. L'artista plàstic Jordi Llort ha impartit el taller "L’sketchbooker d’un Rebel”. A més, a les 13 hores, l'il·lustrador Pep Montserrat ha ofert una conferència sobre la seva obra, la gestió i el procés creatiu al Museu d'Art Modern de la Diputació.

El BigDraw o Festival del Dibuix és un esdeveniment mundial que promou el dibuix com a eina per a l’educació, l'expressió i la creació. L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona s'ha sumat un any més a aquesta commemoració amb aquesta iniciativa organitzada amb la col·laboració del Museu d'Art Modern de la Diputació, del Mercat Central de Tarragona i Espimsa.

El diputat delegat de Centres d'Ensenyament de la Diputació de Tarragona ha visitat aquest matí els tallers que s'han organitzat a la Plaça Corsini de Tarragona.

La imatge del Big Draw 2019 és obra de l'alumna de l'Escola d'Art de la Diputació a Tarragona Mireia Martínez.

 

 

 

Etiqueta: 
Dibuix
Galeria d'imatges
  • The Big Draw
  • The Big Draw
  • The Big Draw
  • The Big Draw
  • The Big Draw