L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa celebra la Setmana Cultural amb activitats dirigides als alumnes i al públic en general

L'activitat tindrà lloc a la seu de l'escola del 7 al 9 de maig

29/04/2014
Educació
Tortosa
Premsa
Imatge de la Setmana Cultural 2013
Imatge de la Setmana Cultural 2013

Tallers, xerrades, instal·lacions, exposicions, publicacions i actuacions en viu. Són les propostes que presenta enguany la Setmana Cultural de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa. Tot un seguit de propostes, dirigides tant als alumnes i professors del centre com al públic en general, que tindran lloc a la seu de l'escola (Pl. de Sant Joan 5, Torotsa) els propers 7, 8 i 9 de maig. Totes les activitats de la Setmana Cultural són gratuïtes i obertes al públic.

Els dies 7, 8 i 9 de maig a les 16.30 h l'equip professional de l'Escola oferirà un taller i diverses xerrades sobre Art i Disseny.

Els dies 7, 8 i 9 de maig a les 18.30 h es durà a terme el Cicle de Conferències "Ser i estar de l'artista", una reflexió i debat a l'entorn de discursos i actituds creatives al segle XXI. Al cicle hi participaran creadors, gestors i teòrics de l'art presents al panorama artístic contemporani, com ara Llucià Homs, director de la Virreina, Centre de la Imatge; l'artista David Bestué, o Pere Salabert, Catedràtic d'Estètica i Teoria de l'Art, que aportaran noves lectures i  sobre el fet artístic actual.

El dia 7 de maig a les 20.00 h es presentarà la instal·lació "El funambulista", d'Eva Domènech, que es va poder veure durant l'edició 2013 del Sónar. Funambulista és una exploració sobre la inestabilitat social, econòmica, política i moral del món en el qual vivim i la manera com interactuem amb ell.

El dia 8 de maig a les 20.00 h tindrà lloc la presentació del número 9 de la revista DERestaura, una publicació de restauració, conservació i divulgació del Patrimoni de les Terres de l'Ebre. Així mateix, es durà a terme una xerrada al voltant d'un dels articles d'interès.

El dia 9 de maig a les 20.30 h i a les 21.15 h tindrà lloc l'espectacle en viu  EUFONIC, la Mostra d'arts sonores i visuals de les Terres de l'Ebre. L'edició d'enguany de l'EUFONIC s'estrena a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa i serà amb Nev.Era, el projecte més personal del productor Sergio Mesa. Posteriorment, tindrà lloc una sessió de música electrònica.

Al llarg de tota la Setmana Cultural l'espai expositiu del centre es traslladarà a l'espai in vitro: el claustre de l'escola acollirà diverses exposicions de petit format.


 

Etiqueta: 
Art i Disseny
Galeria d'imatges