L'operador turístic francès Travelfactory - Locatour celebra la seva trobada anual a la Costa Daurada

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat en l’organització de la seva estada

26/05/2014
Turisme
Premsa
Han visitat el Monestir de Poblet
Han visitat el Monestir de Poblet

Un grup format per una cinquantena d’agents de viatge de l'operador turístic francès Travelfactory – Locatour, acompanyats per quatre periodistes francesos, un representant de la companyia aèria Vueling i per representants de l’Agència Catalana de Turisme, han visitat aquests dies la Costa Daurada.

El motiu de la visita ha estat la celebració de la trobada anual de l'operador turístic francès Travelfactory – Locatour, que per segon any consecutiu ha escollit la Costa Daurada per celebrar-la. La trobada, sota el títol Rendez-Vous des professionnels du Tourisme en Catalogne, ha estat organitzada per l'operador turístic francès, i ha comptat amb la col·laboració del Centre de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a París i del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb el suport de la Ruta del Cister, el Patronat de Turisme de Salou i PortAventura.

Durant la seva estada han pogut conèixer part de la Costa Daurada, acostant-se al Monestir de Poblet. A més, han fet una visita a Salou, han conegut el Lumine Golf & Beach Club de Salou, i han gaudit de l’espectacle de les fonts cibernètiques de Salou. També han conegut PortAventura i Cambrils.

El mercat francès té una especial rellevància a la Costa Daurada, ja que suposa un 22% del total de turistes arribats a la destinació.
 

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges