Móra d'Ebre, Tarragona i Montblanc, els escenaris de les fotografies guanyadores del concurs d'Instagram organitzat per la Diputació

Els participants havien de mostrar com viuen la festivitat de Sant Jordi al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

09/05/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació
Els tres guanyadors rebran com a premi un lot de llibres
Els tres guanyadors rebran com a premi un lot de llibres

 

La Diputació ha fet públic aquest dijous quines són les fotografies guanyadores de la segona edició del concurs #SantJordiDipta organitzat per la institució per celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany. Les instantànies estan realitzades des de llocs d'interès de Tarragona, Móra d'Ebre i Montblanc i s'han elegit d'entre vora un centenar de captures participants. El concurs, realitzat a través de la xarxa social Instagram, pretenia un any més captar la mirada ciutadana de com es viu la festa arreu del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. 

Els guanyadors del concurs han estat: Marta Coll (@marta.coll) de Tarragona, amb una foto d'un enigmàtic cavaller al Bosc de la Marquesa (Tarragona); Albert Pujol (@apujolmarques) de Móra d'Ebre, amb una foto d'una nena llegint a la vora del riu Ebre (passeig del Pont, Móra d'Ebre), i Jordi Giné (@jordigine) de Montblanc, amb una instantània de la representació de la Llegenda de Sant Jordi que es realitza anualment durant la Setmana Medieval de Montblanc.

El premi és un lot de llibres

La selecció de les fotografies es va fer seguint els criteris establerts en les bases del concurs. Per optar al premi calia que els participants pengessin les seves fotografies al seu perfil d'Instagram, l'etiquetessin amb els hashtags del concurs i seguissin el perfil de la Diputació a la mateixa xarxa.

Cadascun dels autors de les fotografies seleccionades s'endurà un lot que inclou els llibres següents: Terres de l'Ebre i Matarranya, de Vicent Pellicer, amb fotografies impressionants a gran escala; 40 Art i Lletres. Una visió literària de 40 anys de creació artística,  que mostra el diàleg entre l’art i la literatura a través de les obres i els textos d’un total de 40 artistes i el mateix nombre d’escriptors vinculats a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, i La Maria estima la lluna, un conte de Montserrat Cebrián inspirat en el tapís de Tarragona, de Joan Miró i Josep Royo, amb il·lustracions d'Armand.

Més info a: http://www.dipta.cat/ca/concurs-sant-jordi-2018-instagram

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges
  • Fotos guanyadores del concurs d'Instagram sobre Sant Jordi 2018