Noves dates de preinscripció per al curs 2016-2017 a les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus

Entre el 18 i el 20 de juliol els interessats es poden apuntar als 10 cicles formatius de grau superior que ofereixen

14/07/2016
Educació
Comunicació
Els centres d'educació artística ofereixen 10 cicles de grau superior
Els centres d'educació artística ofereixen 10 cicles de grau superior

Les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus obren noves dates de preinscripció per als 10 cicles formatius de grau superior que ofereixen a partir del mes de setembre. Entre el 18 i el 20 de juliol, els interessats es poden apuntar a aquests centres d'educació artística de la Diputació, que compten un any més una oferta formativa àmplia, especialitzada i de qualitat al territori.

D'una banda, l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix ensenyaments d'Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur, Gràfica Publicitària i Joieria Artística. D'altra banda, el centre d'educació artística de la Diputació a Reus (Carrer del Vent) s'hi poden cursar cicles formatius de grau superior de Gràfica Audiovisual: Infografia 3D, Arquitectura Efímera i Projectes i direcció d'obres de decoració.

Aquests centres ofereixen a l'alumnat uns ensenyaments específics, artístics i creatius de referència en el món de la creació audiovisual, de l'arquitectura i l'interiorisme. A més, l'oferta formativa es revisa i s'actualitza constantment per tal de garantir uns ensenyaments actuals i realistes, segons les necessitats de l'entorn social i econòmic del territori. De fet, aquest curs s'han estrenat els cicles formatius dedicats a l'animació, la gràfica interactiva i la infografia 3D.

 

Etiqueta: 
Art i Disseny
Galeria d'imatges