Tarragona acull la III Cursa solidària a favor de la Marató de TV3

La carrera tindrà lloc el proper 14 de desembre. S'espera que la participació superi els 800 atletes

04/12/2014
Esport
Tarragona
Premsa
La carrera tindrà lloc el proper 14 de desembre. S'espera que la participació superi els 800 atletes
La carrera tindrà lloc el proper 14 de desembre. S'espera que la participació superi els 800 atletes

Tarragona acollirà el proper 14 de desembre la III Cursa per la Marató de TV3,  que tindrà lloc a les 10 h del matí, amb sortida i arribada al Moll de Costa. Amb un recorregut de 5km i un circuit urbà des del Serrallo fins al Balcó del Mediterrani, la cursa està organitzada pel Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l'empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, BASF i REPSOL. També hi col·laboren l'Ajuntament i el Port de Tarragona, entre altres entitats. Enguany la Marató de TV3 està destinada a les malalties del cor.

Així s'ha posat de manifest durant la roda de premsa celebrada aquest matí a la Diputació de Tarragona, que ha servit per presentar els detalls d'aquesta cursa solidària, i que ha estat presidida per Joan Josep Malràs, diputat delegat de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació. A la roda de premsa també hi han pres part el director de Comunicació i Relacions Externes de REPSOL, Josep Bertran; la responsable de Comunicació i Relacions Institucionals  de BASF, Conxita Esteve; el doctor, atleta i representant del Club Athletic Track Bikila Tarragona, Salvador Montserrat, i el responsable executiu de la cursa i representant d'Athletic Events, Alfonso Moriana.


Tal com s'ha explicat avui, les inscripcions a la cursa s'han de fer anticipadament. Es poden realitzar de forma presencial a Bikila Tarragona, (Av. Francesc Macià, 5), o bé online a www.athleticevents.net. El preu per inscripció és de 9 € a 12 € (en funció del termini d’inscripció), dels quals, 5 € com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a les persones que no vulguin, o no puguin participar a la carrera, també hi ha l’opció de contribuir a la causa amb el “dorsal 0”, amb un cost de 10 € que es destinen de manera íntegra a la Marató. També s'han previst 4 curses infantils, en diferents categories, que començaran a partir de les 10.50 h. En aquest cas les inscripcions es podran fer anticipadament i també el mateix dia de la cursa. Els nens i nenes paguen 2€, també com a donatiu íntegre. Es preveu que enguany s'inscriguin a la cursa entre 800 i 1.000 persones, superant la participació i la recaptació de l'any anterior. L'any passat es van recaptar 4.500 euros, i enguany s'espera superar aquesta xifra.

La cursa és amb xip, i els participants de las carrera de 5km rebran una samarreta tècnica i avituallament. Enguany, com a novetat, els inscrits a les curses infantils també tindran samarreta, a més de l'avituallament de begudes, fruita, coca, etc., així com medalles i trofeus als guanyadors. La cursa es completarà amb diferents propostes d'animació per a petits i grans. Es tracta d'una cursa de caràcter popular, oberta i accessible a tothom que tingui ganes de combinar l'esport amb  la solidaritat. És una manera diferent de participar amb la Marató de TV3, que enguany està destinada a les malalties del cor.

La cursa per la Marató combina l'esperit de lluita i de superació dels amants del running amb una altra cursa diària que han d'afrontar totes aquelles persones que pateixen una greu malaltia. Així ho ha manifestat el representant del Club Athletic Track Bikila de Tarragona, Salvador Montserrat, que ha explicat que els principals objectius d’aquesta iniciativa són: d’una banda, “fomentar l’esport de cara a la prevenció de malalties del cor”, i de l’altra, “col·laborar econòmicament amb la Marató d’una forma original”.

Tal com ha assegurat el diputat delegat de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica, Joan Josep Malràs, un any més, la Diputació vol donar suport a aquesta iniciativa solidària, "que combina l’esforç personal de l’esport amb la solidaritat".

Tarragona acull la III Cursa solidària a favor de la Marató de TV3
Etiqueta: 
cursamarató
Galeria d'imatges