Tortosa acull el primer Afterwork de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre

Més d'una vintena d'emprenedors han participat en aquesta jornada que ha comptat amb l'experiència d'Ester Bachs de Vermuts Miró

08/06/2018
Diputació
Comunicació
Moment de l'Afterwork de la Diputació de Tarragona realitzat a Tortosa
Moment de l'Afterwork de la Diputació de Tarragona realitzat a Tortosa

La Diputació de Tarragona ha realitzat aquest dimarts a la tarda la segona trobada Afterwork. L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa ha estat l'escenari de la jornada, que ha comptat amb la participació de més d'una vintena d'emprenedors de les Terres de l'Ebre i ha tingut Ester Bachs de Vermuts Miró com a convidada especial.

La jornada ha començat amb una presentació de la directora de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa, Pilar Lanau, qui ha explicat com aquest centre també s'ha hagut de reinventar contínuament, com ho fan els emprenedors. Després, ha estat el torn d'Ester Bachs, embaixadora de la marca Vermuts Miró. Amb la seva xerrada Com innovar en un sector tradicional, Ester Bachs ha exposat la necessitat d'innovar i reinventar-se a qualsevol sector, ja sigui pel que fa al producte, als processos o al model de negoci, i també ha explicat la seva experiència en el sector del vermut.

Després els participants han presentat els seus projectes a la resta d'assistents a l'Afterwork, compartint experiències, necessitats i detectant possibles partners. La jornada ha finalitzat amb un espai de networking en un ambient més distès, on els participants han tingut ocasió de conèixer i relacionar-se amb la resta d'assistents.

Aquest Afterwork és el segon organitzat per l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona i el primer que es realitza a les Terres de l'Ebre. L'activitat té com a objectiu crear un espai de reunió on els assistents puguin intercanviar experiències professionals en un ambient relaxat amb l'objectiu d'ampliar contactes i conèixer possibles clients. La propera cita serà el networking 'Estiu amb màgia' que tindrà lloc el proper 21 de juny al Lumine Beach Club de Salou.

 

Etiqueta: 
Emprenedoria
Galeria d'imatges