Tortosa reunirà dissabte un centenar de saxos durant les trobades organitzades pel Conservatori de Música de la Diputació

Un concert conjunt obert a tothom, aquest dissabte a la plaça de l’Absis de la catedral, clourà la VII Trobada de Saxos dels centres de la Diputació i VI Trobada de les Escoles de les Terres de l’Ebre

03/05/2017
Cultura
Tortosa
Comunicació
Cartell de la Trobada de Saxos
Cartell de la Trobada de Saxos

Un centenar de saxofonistes participaran el proper dissabte, 6 de maig, a la VII Trobada de saxos de les Escoles i Conservatoris de la Diputació de Tarragona i la VI de les Terres de l'Ebre. Alumnes d’un total de 16 centres d’educació musical prenen part en aquest esdeveniment musical i oferiran un concert final de cloenda obert a tota la ciutadania a la plaça de l'Absis de la catedral de Tortosa, a les 18.00 hores.

Durant tota la jornada, els participants gaudiran d'exposicions, conferències i treballaran el programa musical que oferiran al concert de cloenda. A més, l'aula de saxo del Conservatori de Música de Tortosa servirà d'espai de contacte entre totes les escoles i es podrà intercanviar informació curricular i sobre aquest instrument musical.

El programa començarà a les 9.00 h del matí a amb la presentació a tots els assistents de a la VII Trobada de saxos de les Escoles i Conservatoris de la Diputació de Tarragona i la VI de les Terres de l'Ebre. Posteriorment, s’iniciaran els diferents assajos: l’alumnat de Nivell Avançat amb el professor Joaquim Subirats, de l’Escola i Conservatori de la Diputació a Tarragona; el grup de Grau Professional i Mitjà amb Joan Martí, professor de l’Escola i Conservatori de la Diputació a Reus i, finalment, a les 12.00 h hi haurà un assaig conjunt dirigit per Rubén Domingo, professor de l’Escola i Conservatori de la Diputació a Tortosa. Després de dinar hi haurà assajos a la plaça de l’Absis de la catedral, i el concert de cloenda, que començarà a les 18.00 hores. El programa del concert contempla la interpretació, per grups, de diverses peces i també una part final amb la actuació conjunta del centenar de saxofons que envairan Tortosa amb la música d’aquest instrument de vent.

Etiqueta: 
Conservatoris
Galeria d'imatges