Un llibre repassa la història i contribució a la cultura local de l'antic Institut d'Estudis Tarraconenses Ramon Berenguer IV

La publicació, obra de Sergi Borrallo, s'ha presentat al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

12/06/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
El president de la Diputació ha presidit la presentació, al MAMT
El president de la Diputació ha presidit la presentació, al MAMT

'Institut d'Estudis Tarraconenses Ramon Berenguer IV (1951-1996)', del tècnic arxiver Sergi Borrallo, és una descripció històrica d'aquest ens de promoció de la història local i comarcal que va existir durant aquell període. Vinculat a la Diputació de Tarragona, l'institut va desaparèixer el 1996, si bé va tenir continuïtat a través de l'àrea de Cultura de la institució. Actualment, dona nom a la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV de la Diputació de Tarragona.

El llibre ha estat presentat aquest dimarts al vespre al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT), en un acte encapçalat pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat de l'autor; del director de l’Arxiu General de la Diputació de Tarragona, Eugeni Perea, i de l'exdirectora del MAMT Rosa M. Ricomà.

'Institut d'Estudis Tarraconenses Ramon Berenguer IV (1951-1996)' forma part de la col·lecció El Saurí i està editat per la Diputació de Tarragona. A llarg de les seves pàgines, repassa l'organització, personal, activitats i altres aspectes d'interès d'aquest ens cultural.

 

 

 

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges