Un maridatge gastronòmic promocionarà els olis d'oliva verge extra guanyadors dels darrers premis CDO

Tindrà lloc el proper 29 de maig a Reus, i comptarà amb una demostració de cuina en directe a càrrec del cuiner Vicent Guimerà, amb una estrella Michelin. L'acte s'adreça a professionals de l'hostaleria, la salut, i la comunicació

23/05/2019
Medi Ambient
Reus
Comunicació
Olis participants als premis CDO 2018
Olis participants als premis CDO 2018

El Centre de Desenvolupament de l’Oli (CDO), gestionat per l’Ajuntament de Reus en conveni amb la Diputació de Tarragona, organitza el dimecres 29 de maig al matí un maridatge gastronòmic amb l’objectiu de promocionar els olis d'oliva verge extra guardonats als Premis CDO 2018. L’acte, que tindrà lloc al Centre d'Art Cal Massó, s'adreça a periodistes, crítics gastronòmics i professionals de l'hostaleria i la salut, i pretén ser un espai de debat entre productors, cuiners, comunicadors i professionals.

En el marc de la jornada, el cuiner Vicent Guimerà, del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona, reconegut amb una Estrella Michelin, oferirà una demostració de cuina en directe en què maridarà l'oli d'oliva verge extra del territori amb productes de proximitat.

Els Premis CDO s’organitzen anualment des de l’any 2006 per escollir la millor varietat d’oli d’oliva verge extra fruitat verd amarg, verd dolç i madur de les cooperatives i molins de les denominacions d’origen protegides (DOP) Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta. Els primers premis de l’edició 2018 van ser la Cooperativa Falset-Marçà (Premi oli fruitat verd amarg), Unió Origen SCCL-Molí Terra Alta (Premi oli fruitat verd dolç), i Olis Solé de Mont-roig del Camp (Premi oli fruitat madur).

El Centre de Desenvolupament de l'Oli va néixer, l’any 1998 amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor la tasca dels productors d'oli d'oliva verge extra del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Galeria d'imatges