Finalitza el Pla d'Ocupació del Baix Ebre, que ha impulsat millores a la Via Verda

Un grup de 5 persones que es trobava en situació d'atur hi ha treballat durant un any. La Diputació de Tarragona ha organitzat el pla en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Ebre

11/10/2019
Promoció Econòmica
Tortosa
Comunicació
Les persones que han format part del pla hi han treballat durant un any
Les persones que han format part del pla hi han treballat durant un any

Cinc persones han treballat durant un any fent tasques de millora i manteniment en diversos municipis del Baix Ebre. En concret, destaca la feina feta a la Via Verda i al Camí Natural de l'Ebre, atractius turístics destacats de la comarca. Ho han fet en el marc del Pla d'Ocupació Baix Ebre, impulsat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Ebre i que ha finalitzat aquesta setmana. El pla d'ocupació ha permès la contractació de persones, que es trobaven en situació d'atur. A més, durant aquest període se'ls ha ofert formació per tal de millorar les seves competències amb l'objectiu d’incrementar les possibilitats d’inserció laboral dels participants en un futur.

L’equip de treballadors d’aquest pla d’ocupació ha estat format per un responsable i quatre peons, que s’han encarregat de la neteja i el desbrossament de camins, la reparació de la senyalització del manteniment i la reparació del ferm, entre d'altres actuacions, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels visitants i usuaris d'aquests espais naturals. Els treballs s'han realitzat als termes municipals de l'Aldea, Aldover, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Benifallet, Camarles, Deltebre, el Perelló, Roquetes,Tortosa i Xerta.

El Pla d'Ocupació del Baix Ebre està emmarcat en el Pla de Foment per l'Ocupació que la Diputació impulsa anualment en col·laboració amb els consells comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Etiqueta: 
Ocupació
Galeria d'imatges
  • Una de les persones que han treballat al pla d'ocupació durant 1 any
  • Acte de cloenda del Pla d'Ocuapció Baix Camp 2018