Fotògrafs i escriptors de renom recorren la demarcació a la nova col·lecció de mapes d'autor 'Territori a peu', una iniciativa del Festival SCAN Tarragona amb el suport del MAMT

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona acull la presentació de l'itinerari: 'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escipions', amb fotos de Mònica Roselló i textos de Joan Cavallé. Hi estarà exposat fins al 24 de novembre en gran format

15/11/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
La presentació s'ha dut a terme a la sala d'actes del MAMT
La presentació s'ha dut a terme a la sala d'actes del MAMT

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) i el Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona han presentat aquest divendres la col·lecció de mapes d'autor 'Territori a peu', amb imatges de fotògrafs de renom internacional i textos d'un escriptor destacat del territori. El primer dels mapes ja s'ha editat. Es tracta de l'itinerari 'Via Augusta'. Del Vendrell a la Torre dels Escipions', amb fotografies de Mònica Roselló (Tarragona, 1961) i text de Joan Cavallé (Alcover, 1958).

La presentació d'aquesta iniciativa s'ha dut a terme al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona i ha anat a càrrec del diputat de l'àrea del SAC de la Diputació, Joan Josep Garcia, amb la participació dels autors i de la directora artística de l'SCAN Tarragona, Chantal Grande. Així mateix, han assistit a la presentació la diputada delegada de Recursos Humans de la Diputació, Sílvia Puerto, i la directora del museu, Marisa Suárez, entre altres nombroses persones. L'exposició d'aquest mapa número 1 es pot visitar en gran format en una de les sales del MAMT fins al proper 24 de novembre, de dimarts a divendres, de les 10.00h a les 20.00h; dissabte de 10.00h a 15.00h i de 17.00h a 20.00h, i diumenge d'11.00h a 14.00h.

SCAN Tarragona és un festival biennal que va celebrar la darrera edició el 2018, on ja es va treballar en la gènesi d'aquesta col·lecció que ara es presenta. Es tracta d'un festival de caràcter obert i vocació internacional que acull iniciatives de procedència múltiple, pública i privada, i que es caracteritza per la promoció i divulgació de la fotografia com a mitjà d’expressió. Al mateix temps, és el punt de trobada del sector de la fotografia de creació i, sobretot, fa possible que el públic general gaudeixi d’una interessant oferta d’exposicions i activitats a l'entorn de la imatge i del fet fotogràfic. El MAMT és un dels espais de la ciutat de Tarragona on es desenvolupen aquestes iniciatives.

 

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges