La Diputació de Tarragona millora l'accés a Bellavista

Les obres a la carretera TV-2035 han millorat notablement l’entrada a la pedania, ja que permeten accedir-hi sense perill.

07/06/2012
La Diputació de Tarragona millora l'accés a Bellavista
La Diputació de Tarragona millora l'accés a Bellavista

La Diputació de Tarragona ha invertit recentment 154.913,16 euros en la millora de l’accés a Bellavista (Nulles), a la comarca de l’Alt Camp. Les obres a la carretera TV-2035 han millorat notablement l’entrada a la pedania, ja que permeten accedir-hi sense perill.

Les obres han consistit en la construcció d’un carril central de gir a l’esquerra a l’accés a Bellavista, amb la corresponent reconstrucció dels illots del ramal d’entrada i la construcció d’un col·lector d’aigües pluvials. Les obres s’han completat amb la reposició d’un tram de línia telefònica i de la barrera de seguretat, el recreixement d’un mur de pedra seca i la col·locació de la nova senyalització horitzontal i vertical.

Aquesta actuació s’inclou en el procés de millora constant de la xarxa viària de la Diputació, i reflecteix l’afany de la institució supramunicipal per contribuir a l’equilibri territorial i a l’augment de la qualitat de vida dels habitants de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona.

Galeria d'imatges